Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Bruine rat bestrijden

Heeft u last van bruine ratten? Dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. De experts van Bureau Plaagdierpreventie zijn per direct bereikbaar en bestrijden uw rattenprobleem snel en effectief. Wij werken met gecertificeerde bestrijdingsmethodes die grondig en duurzaam de bruine rat bestrijden. Omdat de nadruk van onze aanpak ligt op preventie, voorkomt u bovendien onnodige kosten. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Last van bruine ratten? Bekijk de checklist

Heeft u in of rond uw bedrijfspand ratten geconstateerd? Meestal gaat het dan om bruine ratten, deze komen veel voor in Nederland. Dit zijn de meest voorkomende tekenen van een rattenprobleem:

• In gootstenen, kasten of hoekjes kunnen uitwerpselen voorkomen (1 of 1,5 centimeter groot).
• Dichte ruimtes kunnen naar ammoniak of muskus ruiken.
• Krassen geluiden uit de muren of het plafond.
• Voedselverpakkingen en kabels kunnen beschadigd zijn door knaagtanden.

Weet u het niet zeker? Bel direct met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Aanpak in bruine ratten bestrijden

Voordat we de bruine rat bestrijden of wegvangen, onderzoeken we de oorzaak van de aanwezigheid van bruine ratten. We bekijken of we deze oorzaak kunnen wegnemen om zo een nieuwe populatie te voorkomen. We adviseren u over voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen, zoals het afsluiten van toegangswegen, een goede hygiëne en voorraadbeheer.
De bruine rat bestrijden wij met vallen of vergiftigd lokaas, of een combinatie van deze twee. Het lokaas wordt geplaatst in speciale afsluitbare rattenkisten. Na 2 á 3 dagen worden de kisten gecontroleerd. Waar nodig worden deze voorzien van vers lokaas. Dit proces herhalen we tot er geen lokaas meer wordt gegeten.

Nieuwe rattenplaag voorkomen

Hoe snel u van de ratten af ben, hangt ook af van de omvang van de kolonie en de genomen weringsmaatregelen. Over het algemeen zijn de ratten binnen 7 tot 10 dagen verdwenen. Om een nieuwe rattenplaag te voorkomen, is het verstandig om periodiek te blijven controleren op ratten. Daarnaast krijgt u nuttige adviezen van onze experts om de kans op een terugkeer van de bruine rat te verkleinen. Dit is duurzaam en scheelt onnodige kosten.

Bruine rat bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Heeft u last van bruine ratten? Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk in actie komt. De experts van Bureau Plaagdierpreventie helpen u met het bestrijden van uw probleem en het treffen van preventieve maatregelen om te zorgen dat de ratten niet terugkeren. Bel direct met 085 273 19 34 voor meer informatie of een gratis adviesgesprek. U kunt ook het contactformulier invullen voor een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten voor het bestrijden van ratten op uw locatie.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bpla.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bpla.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl