Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Kosten ongediertebestrijding

Benieuwd naar de kosten van ongediertebestrijding? Bureau Plaagdierpreventie biedt ongediertebestrijding die snel, diervriendelijk en betaalbaar is. Neem direct contact op voor een gratis adviesgesprek en u ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte. Bel 085 273 19 34 of gebruik ons contactformulier.

Kosten ongediertebestrijding beperken

Plaagdieren in uw bedrijf kunnen veel schade veroorzaken. Denk hierbij aan schade aan producten, grondstoffen, levensmiddelen en uw reputatie. Daarnaast kan ongedierte een gevaar voor de gezondheid opleveren. Met een adequaat plaagdierpreventie plan en geregelde onderhoudsinspecties helpt Bureau Plaagdierpreventie u om schade door ongedierte te voorkomen. We hebben een effectieve werkwijze om kosten ongediertebestrijding zo veel mogelijk te beperken.

Dienstverlening preventie en bestrijding van plaagdieren

 • Plaagdierpreventieplan: voorkomen is beter dan bestrijden. U kunt zelf veel doen om te voorkomen dat plaagdieren schade aanrichten in uw bedrijf. In overleg met u stellen wij een preventieplan op maat op voor uw bedrijf.
 • Onderhoudsinspecties: met regelmatige controles helpt u (nieuwe) ongedierte plagen te voorkomen.
 • Bestrijding van ongedierte: onze expert helpt u snel en vakkundig van uw ongedierte overlast af.

U kunt van Bureau Plaagdierpreventie de hoogst mogelijke service verwachten tegen een zeer concurrerend tarief.

Plaagdierbestrijding op maat

Onze experts adviseren u over verbeteringen in:

 • bedrijfshygiene
 • weringmaatregelen
 • bouwkunde
 • infrastructuur
 • huishouding.

Zij bespreken hun bevindingen na de inspectie met u en werken deze uit in een op maat gemaakt ongedierte preventieplan. Zo houdt u zelf de regie over de kosten ongediertebestrijding. U krijgt een eigen online logboek, waarin u op elk gewenst moment het preventieplan, de rapporten, plattegronden en aanverwante documentatie kunt inkijken.

Bestrijding ongedierte alleen als het moet

De kennis en ervaring van onze experts helpen u om uw bedrijf op duurzame en verantwoorde wijze plaagdiervrij te houden. Mocht het zo zijn dat ongedierte toch uw pand binnendringt, dan kan er snel worden ingegrepen en wordt een plaag voorkomen.

Contracten altijd opzegbaar

Bureau Plaagdierpreventie zet haar expertise graag in om samen met u uw bedrijf plaagdiervrij te houden. Als u ervoor kiest om niet langer gebruik te maken van onze service, dan heeft u na einde duur contract een opzegtermijn van slechts 1 volledige kalendermaand.

Meer weten over kosten ongediertebestrijding of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

 • Gecertificeerde bestrijding
 • Lagere kosten door preventie
 • Gratis adviesgesprek
 • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl