Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Cursus ongediertebestrijding

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt Bureau Plaagdierpreventie naast effectieve ongediertebestrijding ook diverse trainingen voor het voorkomen van overlast door plaagdieren. Een cursus ongediertebestrijding (op maat) is ontwikkeld om uw personeel te helpen bij de ontwikkeling van een effectief beleid tegen ongedierte. Daarbij komen aan bod: het belang van hygiëne, het afsluiten van voedselvoorraden, het herkennen van ongedierte en wat te doen bij de eerste tekenen van een plaag.

De meest actuele cursus ongediertebestrijding is onze training bedwants preventie, die wij speciaal hebben ontwikkeld voor de housekeeping staf van uw bedrijf.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze training voor bedwants preventie, maar we bieden ook andere trainingen. Als u geïnteresseerd bent in een van deze overige trainingen, neem dan direct contact op met onze experts: 085 273 19 34.

Belang training bedwants preventie

Deze bedwants-parasiet maakt zijn opmars in Europa en dus ook in Nederland. De bedwants reist mee in kleding en koffers vanuit hotels in Noord-Amerika, Canada en Centraal-Azië. Een bedwants besmetting kan ernstige gevolgen hebben. Voor hotels en logiesbedrijven is het van groot belang een ernstige bedwants infectie te voorkomen.

Gevolgen bedwants besmetting beperken

De bedwants is lastig te bestrijden en ruimten kunnen een tijd niet worden gebruikt. Ook kunnen hotelgasten worden gebeten. Het is dan ook van het grootste belang dat iedereen zich ervan bewust is dat een bedwants besmetting grote gevolgen kan hebben. Uw bedrijf loopt minder schade op als uw personeel alert kan reageren. Dit gaat sneller als zij een bedwants besmetting snel herkennen en direct het bestrijdingsprotocol in gang zetten. Dit kan met onze training voor ongediertebestrijding.

Doel van de training bedwants preventie

Voorkomen dat de bedwants zich nestelt in hotelkamers en andere ruimten, is nagenoeg onmogelijk. Het is echter wel heel belangrijk een besmetting in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen. Zo kan de schade tot een minimum beperkt worden. De training bedwants preventie is gericht op het herkennen van een bedwants besmetting en op het te volgen protocol nadat een besmetting is geconstateerd.

Inhoud van deze ongediertebestrijding training

 • Algemene informatie over de bedwants
 • Uitleg over hoe bedwants te herkennen is en waar men de bedwants kan aantreffen
 • Informatie over de mogelijke ernstige gevolgen van een bedwants infectie en het belang van ongediertebestrijding
 • Uitleg van het bestrijdingsprotocol: hoe werkt dit en hoe kan het protocol in gang worden gezet

Praktische informatie

 • De training duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer een dagdeel
 • We geven de training bij voorkeur op locatie van uw hotel of logiesbedrijf
 • Per training kunnen maximaal tien personen deelnemen
 • De trainingen worden gegeven in het Nederlands. Indien gewenst is het ook mogelijk om de training in het Engels te geven.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een cursus ongediertebestrijding? En specifiek in een training bedwants preventie voor uw personeel? Meld uw bedrijf dan aan voor de trainingU kunt ook direct bellen met onze experts: 085 273 19 34

Cursus ongediertebestrijding op maat

Wilt u meer weten over ongediertebestrijding en plaagdierpreventie, op basis van kwaliteitssystemen binnen uw bedrijf? En wilt u uw personeel hierin opleiden? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor een training of cursus ongediertebestrijding.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

 • Gecertificeerde bestrijding
 • Lagere kosten door preventie
 • Gratis adviesgesprek
 • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl