Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Werkwijze ongedierte bestrijden en preventie

Niets is zo vervelend als een terugkerend ongedierteprobleem. Zeker als u dacht dat het al lang opgelost was. Bureau Plaagdierpreventie hanteert daarom een unieke werkwijze voor ongedierte bestrijden die gericht is op preventie. Natuurlijk zorgen we dat uw bestaande ongedierteprobleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarna volgt de cruciale tweede stap: effectieve preventie om te zorgen dat het probleem zich geen tweede keer zal voordoen. Dit doen we met behulp van training, en als u daarvoor kiest, actieve monitoring. Op deze pagina vindt u meer informatie over de aanpak van Bureau Plaagdierpreventie. U mag ons ook direct bellen voor een gratis adviesgesprek: 085 273 19 34.

Ongedierte bestrijden volgens de IPM-methode

Bureau Plaagdierpreventie werkt volgens de IPM-methode van IPM (Integrated Pest Management). Ongedierte bestrijden volgens de IPM-methode is gericht op plaagdierpreventie. De nadruk ligt bij deze aanpak op het voorkomen dat ongedierte of plaagdieren uw pand binnendringen. Plaagdierbestrijding met giftige bestrijdingsmiddelen doen wij alleen als het niet anders kan. Het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen wordt zo veel mogelijk vermeden. Dit verkleint risico’s voor de voedselveiligheid, is minder belastend voor het milieu, diervriendelijker en kostenbesparend.

Naast het nemen van preventieve maatregelen om het ongedierte buiten de deur te houden, is een goede bedrijfshygiëne van essentieel belang. Een schone omgeving trekt immers geen ongedierte aan. U kunt beter investeren in plaagdierpreventie dan geconfronteerd worden met de hogere kosten van ongedierte bestrijden. Ook een schone omgeving kan plaagdieren aantrekken.

Effectief ongedierte bestrijden

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie helpen u snel op verantwoorde en duurzame manier van uw plaagdieren af. Hoe snel u van het ongedierte af bent, hangt van een aantal factoren af:

  • Het soort plaagdier
  • De omvang van de plaag
  • De preventieve en actieve maatregelen die zijn genomen

Voordelen van onze aanpak in ongedierte bestrijden

Na het bezoek aan uw bedrijf stelt onze expert een rapport op dat u per mail krijgt toegestuurd. Ook kunt u online, in een beveiligde omgeving, alle voor u relevante documentatie inzien. In dit online logboek vindt u onder meer plattegronden, inspectieverslagen, facturen en productinformatie over de gebruikte bestrijdingsmiddelen. Het logboek wordt na iedere controle van onze expert bijgewerkt.

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Dan wordt alle informatie gebundeld en krijgt u van ons een speciale inlogcode. Daarmee kunt u alle relevante informatie direct inzien. Bovendien kunt u met het online logboek, bijvoorbeeld tijdens inspecties, aan controlerende instanties of klanten laten zien wat uw bedrijf doet aan ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Onze bestrijdingssystematiek is ook direct te implementeren in bestaande kwaliteitssystemen. Bijvoorbeeld HACCP, IFS, BRC, AIB, ISO 9001/22000 en alle overige branche specifieke hygiënecodes.

Soorten plaagdieren

U kunt bij ons terecht voor de bestrijding van onder andere muggen, vliegen, kakkerlakken, muizen, ratten, bedwantsen, zilvervisjes en kevers.

Meer weten over ongedierte bestrijden?

Wilt u meer weten over ongediertebestrijding door Bureau Plaagdierpreventie? Of wilt u preventief tegen ongedierte optreden? Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan bij een van onze experts.

Liever direct bellen? U kunt ons dagelijks bereiken op telefoonnummer: 085 – 273 19 34.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl