Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Ongediertepreventie

Plaagdieren tasten niet alleen voedselvoorraden of gebouwen aan, ze kunnen ook uw reputatie ernstig beschadigen. Daar zit u als ondernemer natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het goed om preventieve maatregelen te nemen tegen ongedierte. Bureau Plaagdierpreventie helpt u met ongediertepreventie en het opstellen van een effectief preventieplan. Dit zorgt voor betere hygiëne en beheersbare kosten. Bel 085 273 19 34 en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Effectieve preventie voor ieder bedrijf en iedere sector

Bureau Plaagdierpreventie heeft ervaring met de preventie en wering van alle soorten plaagdieren. We hebben succesvolle preventieplannen ontwikkeld voor bedrijven in uiteenlopende sectoren zoals horecabedrijven, de zorgsector, retailers, productiebedrijven, vastgoed, en de agrarische sector. Ook als u werkt in een zeer technische, steriele of anderzijds veeleisende omgevingen, kan Bureau Plaagdierpreventie een passend plan voor u ontwerpen.

De voordelen van ongediertepreventie

‘Voorkomen is beter dan genezen,’ dat is het motto van Bureau Plaagdierpreventie. Natuurlijk zijn er gevallen waar onze hulp pas ingeroepen wordt als er reeds sprake is van een ongedierteprobleem. Maar het is beter voor de hygiëne, duurzaamheid én de kosten om preventieve maatregelen te treffen. Problemen zullen zich immers minder snel voordoen, u werkt in een schone omgeving en hoeft niet te investeren in bestrijding.

De IPM methode

Bureau Plaagdierpreventie werkt volgens de IPM methode (Integrated Pest Management). Zowel onze wijze van voorkomen van ongedierte (ongediertepreventie), als de wijze van ongediertebestrijding, is gebaseerd op dit vooruitstrevende principe. Een ontoegankelijke, hygiënische omgeving is voor plaagdieren immers niet aantrekkelijk. Het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen kan dan achterwege blijven. Dat is (zoals gezegd) goedkoper, maar ook beter voor het milieu en uw werkomgeving.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

Bureau Plaagdierpreventie is CEPA gecertificeerd. Bureau Plaagdierpreventie onderscheid zich door duurzame bestrijdingsmethodes toe te passen die niet schadelijk zijn voor mens, milieu en voedselveiligheid. Voor iedere bedrijfstak en unieke sector hebben wij een gediplomeerd expert die gespecialiseerd is in de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat. Dankzij jarenlange ervaring met ongediertepreventie en -bestrijding, trainingen en nascholing weet de expert precies hoe hij of zij het meest geschikte preventieplan voor u moet ontwikkelen.
Daarnaast zorgt Bureauplaagdierpreventie dat nieuwe wetten en regels zo snel mogelijk toegepast worden in onze werkwijze. Bestrijdingsmiddelen worden alleen ingezet waar nodig en indien mogelijk zullen wij altijd de voorkeur geven aan preventieve maatregelen die beter zijn voor het milieu en uw portemonnee.

Bel direct voor een effectief preventieplan

Wilt u ook goed voorbereid zijn om ongedierteproblemen te voorkomen? Bureau Plaagdierpreventie is telefonisch te bereiken op nummer: 085 273 19 34. Onze experts vertellen u graag meer over ongediertepreventie en -bestrijding en helpen u zo spoedig mogelijk. Voor meer informatie over onze werkwijze, kosten en trainingen kunt u ook op onze website kijken op Werkwijze, Kosten en Trainingen.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl