Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? In dat geval wordt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geholpen met effectieve ongediertebestrijding zodat mogelijke materiaal- of imagoschade voorkomen worden. Bureau Plaagdierpreventie is direct bereikbaar voor advies. Bel 085 273 19 34 en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Eén adres voor ongediertebestrijding

Bureau Plaagdierpreventie weert en bestrijdt alle soorten plaagdieren. We doen dit succesvol voor verschillende soorten bedrijven en organisaties, zoals horecabedrijven, de zorgsector, retailers, productiebedrijven, vastgoed, en de agrarische sector. Heeft u een vraag over ongediertebestrijding specifiek voor uw branche? Bureau Plaagdierpreventie beschikt over de ervaring die nodig is om u effectief te helpen.

Preventie en bestrijding van ongedierte

Bureau Plaagdierpreventie werkt volgens het motto ‘voorkomen is beter dan genezen.’ Maar in de meeste gevallen wordt onze hulp pas ingeroepen als er al sprake is van een ongedierteprobleem. Ook dan kunt u natuurlijk op ons vertrouwen om uw ongedierteprobleem effectief te bestrijden, zoals bijvoorbeeld het bestrijden van de zwarte rat, bruine rat , muizen, en overige plaagdieren. Wanneer het probleem verholpen is, helpen wij u en uw personeel ook om preventieve maatregelen te nemen zodat het probleem niet terug zal keren.

Beheersbare kosten

Om de kosten van ongediertebestrijding beheersbaar te houden, zal Bureau Plaagdierpreventie – na effectieve bestrijding van uw ongedierteprobleem – u helpen met het treffen van preventieve maatregelen. Dit is goed voor de hygiëne, het zorgt ervoor dat u minder snel last zult krijgen van terugkerend ongedierte en het is de beste manier om de kosten laag te houden. U hoeft dan immers niet meer te bestrijden.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

Bureau Plaagdierpreventie is een CEPA gecertificeerd bedrijf. Dit geeft u de zekerheid dat wij de ongediertebestrijding professioneel, duurzaam en met aandacht voor het milieu en de voedselveiligheid uitvoeren.
In elke regio in Nederland is een gediplomeerd expert van Bureau Plaagdierpreventie actief. Onze technische kennis is gegarandeerd door jarenlange ervaring en wordt ondersteund door gespecialiseerde trainingen en nascholing op het gebied van ongediertebestrijding en hygiëne.

Nieuwe wetten en regels vanuit de overheid worden zo snel mogelijk geïmplementeerd in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat het gebruik van bestrijdingsmiddelen zo veilig en verantwoord mogelijk gebeurt om risico’s voor mens en milieu uit te sluiten en boetes te voorkomen.

Bel direct voor effectieve ongediertebestrijding

Bureau Plaagdierpreventie is telefonisch te bereiken op nummer: 085 273 19 34. Voor meer informatie of een offerte kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Onze experts staan u graag te woord en helpen u zo spoedig mogelijk.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl