Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Wespen bestrijden

Heeft u last van wespen? Tijdens de zomer kunnen wespen veel overlast veroorzaken. Om te zorgen dat uw klanten geen hinder ondervinden van de wespen, wilt u het probleem snel verhelpen. U kunt daarom per direct contact opnemen met de experts van Bureau Plaagdierpreventie. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

We werken volgens gecertificeerde methodes zodat uw wespenprobleem snel, duurzaam en zonder onnodige kosten verholpen wordt.

Wespen in de zomerperiode

Wespen veroorzaken vooral overlast aan het einde van de zomer. In die periode beginnen de wespennesten te vervallen. De werksters hebben dan geen werk meer en worden hinderlijk voor mensen. Vooral de veelvoorkomende gewone wesp en de Duitse wesp kunnen vrij agressief zijn en zonder reden steken. Wespen verjagen is in deze periode geen overbodige luxe. Ga hiermee niet zelf aan de slag, maar schakel de hulp in van de experts van Bureau Plaagdierpreventie.

Aanpak wespen bestrijden

Heeft u veel overlast van wespen? Bureau Plaagdierpreventie kan u helpen door het nest te bestrijden en zo de bron aan te pakken. Het speciale insecticidepoeder dat we hiervoor moeten inzetten is ook schadelijk voor andere insecten. Dit poeder brengen we daarom alleen in het wespennest of in de uitvliegopeningen aan. Na de behandeling zijn de meeste wespen binnen 24 uur dood. Wespennesten worden meestal niet opnieuw bewoond. Het is wel verstandig om in gebouwen waar wespen vaak voorkomen de spouwopeningen af te dichten.

Belangrijke tips om overlast van wespen te voorkomen

De komst van wespen, zeker in de nazomer, houdt u niet tegen. U kunt wél overlast door wespen zoveel mogelijk voorkomen, door wespen te weren:

• Dicht grote openingen als naden, kieren, doorvoeren en stootvoegen af met geschikt weringsmateriaal.
Zo houdt u wespen zoveel mogelijk buiten. Ook wordt het voor wespen op die manier moeilijker om
een geschikte plek te vinden voor hun nest.
• Zorg voor een goede hygiëne.
• Laat geen glazen achter op het terras met restjes limonade, bier of andere zoetigheden.
• Maak vuilnisbakken regelmatig schoon en sluit deze goed af.

Meer informatie over wespen

Als u meer wilt weten over wespen vindt u op deze pagina meer informatie over het onderwerp wespen.

Wespen bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Weet u niet zeker of het om wespen of bijen gaat? Laat het controleren door onze experts. Omdat bijen beschermde dieren zijn, schakelen we bij een bijenplaag meestal een imker in om het nest weg te vangen. Wilt u wespennesten veilig en vakkundig laten weghalen? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor het wespen bestrijden? U kunt het contactformulier invullen voor een afspraak of bellen met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bpla.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bpla.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl