Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Vlooien bestrijden

Heeft u last van vlooien? Bureau Plaagdierpreventie helpt u met vlooien bestrijden volgens een effectieve en duurzame aanpak. Bel direct met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek. Onze experts zorgen daarna voor een snelle oplossing volgens duurzame en gecertificeerde bestrijdingsmethodes.

Vlooienplaag

In huizen en gebouwen die tijdelijk niet worden bewoond kan zich een vlooienplaag ontwikkelen. Vlooien zijn weliswaar niet gevaarlijk voor mensen, maar wel erg hinderlijk. Een vlooienbeet kan veel jeuk veroorzaken. Vlooien zijn te herkennen door te letten op de aanwezigheid van:

• De vlooien zelf. Deze zijn ongeveer 2 millimeter groot en rood-bruin van kleur.
• Uitwerpselen die lijken op zwarte peper in tapijt of vloerbedekking.

Weet u niet zeker waar u mee te maken heeft? Bel Bureau Plaagdierpreventie voor een gratis adviesgesprek. Als uw bedrijf inderdaad getroffen is door vlooien, helpen wij u met effectieve en snelle bestrijding van vlooien.

Hoe gaan we te werk bij vlooien bestrijden?

Om vlooien te bestrijden, behandelen wij naden en kieren met een residueel werkend insecticide. Ruimten die met dit middel worden behandeld, mogen 2 uur niet worden betreden. Ook moeten deze ruimten na afloop goed worden geventileerd.
Huisdieren trekken vlooien aan. Om het vlooien bestrijden effectief te laten zijn, moeten kleden en kussens uit de kattenmand en hondenmand zorgvuldig uitgeklopt worden. Als het mogelijk is, moeten deze op 60°C gewassen worden. Bekleding en tapijt moet grondig worden gezogen. De stofzuigerzak moet daarna direct weggegooid worden.

Vlooienplaag

Als u meer wilt weten over vlooien vindt u op deze pagina meer informatie over het onderwerp vlooien.

Vlooien bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Zijn vlooien uitgegroeid tot een plaag en wilt u daar zo snel mogelijk van af? Kies dan voor snel en effectief vlooien bestrijden. Onze experts zijn per direct bereikbaar. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek. Of vul ons contactformulier in voor het maken van een afspraak of verkrijgen van extra informatie.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl