Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Kevers bestrijden

Kevers planten zich snel voort en kunnen in grotere aantallen dan verwacht aanwezig zijn. Door de vier verschillende levenscycli van een kever is het belangrijk dat deze hardnekkig en op professionele wijze wordt bestreden. Bureau Plaagdierpreventie is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. We lossen uw ongedierteprobleem succesvol en op een effectieve manier voor u op. We bestrijden uw kevers voordat deze tot een ware plaag uitgroeien.
Vraag direct offerte aan

Referenties

fltecher hotels
Pillows hotels
referentie Kevers bestrijden
referentie Kevers bestrijden
RCS
referentie Kevers bestrijden
leroy

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl