Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Overlast van ongedierte in de lente?

kosten muizenbestrijding

De lente is een periode waar reikhalzend naar uitgekeken wordt. Alles komt weer tot bloei en de temperaturen gaan omhoog. Helaas zijn hogere temperaturen in de lente zeer aangenaam voor insecten om zich sneller voort te planten. Veel voorkomende insecten in de lente zijn mieren, motten, vliegen en kakkerlakken.

Mieren
In het voorjaar kun je al mieren zien op verharde terrassen of paden. Mierennesten ontwikkelen zich en kunnen in de zomer voor veel overlast zorgen. Het advies is om beginnende nesten in het voorjaar op verharde terrassen te bestrijden zodat de mierennesten zich niet optimaal kunnen doorontwikkelen.

Kleermotten
Tijdens de lente duiken kleermotten op en beginnen zich voort te planten. De larven voeden zich met vezels van textiel of kleding en veroorzaken schade.

Kakkerlakken
Kakkerlakken geven de voorkeur aan warme en vochtige ruimtes en ontwikkelen zich bij hoge temperaturen. De nesten en eitjes van kakkerlakken bevinden zich onder andere op droge plaatsen zoals achter ovens, vaatwassers of koelkasten.

Vliegen
In het voorjaar kun je last krijgen van klustervliegen die ontwaken uit hun winterslaap. Klustervliegen die in een gebouw ontwaken en richting het daglicht vliegen kunnen binnen veel overlast veroorzaken.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u advies om mieren, motten, vliegen of kakkerlakken te bestrijden. Neem dan contact op met Bureau Plaagdierpreventie 085 273 19 34.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl