Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Kakkerlakken voorkomen

Zoals het welbekende gezegde luidt, is voorkomen natuurlijk beter dan genezen. Om kakkerlakken in uw woning of bedrijfspand te voorkomen, neemt u zelf preventieve maatregelen of schakelt u professionele ongediertepreventie in. Bureau Plaagdierpreventie helpt u graag bij het weren van kakkerlakken uit uw pand.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kakkerlakken in huis herkennen

Kakkerlakken vormen een bedreiging voor zowel de hygiëne in huis als voor uw gezondheid. Omdat ze zich graag verstoppen, zijn ze niet altijd direct zichtbaar in huis. U herkent de aanwezigheid van kakkerlakken aan de sporen die ze achterlaten:

  • Eipakketjes, reeds uitgekomen of nog vol met eitjes
  • Kleine, zwarte uitwerpselen
  • Een karakteristieke stank die doet denken aan rottend eten
  • Vervellingsresten: kakkerlakken verliezen hun huid meerdere keren
  • Schade aan diverse organische stoffen: dit kan eten zijn, maar bijvoorbeeld ook leer of papier.

Wat kunt u zelf doen om kakkerlakken te weren?

We hebben een aantal eenvoudige maar effectieve tips om te voorkomen dat kakkerlakken uw huis of bedrijf binnendringen. U weert dit ongedierte het beste door de omstandigheden zo onaangenaam mogelijk voor ze te maken. Dit is wat u kunt doen:

Geef kakkerlakken niet te eten

Kakkerlakken houden ontzettend veel van eten en vuil. Bewaar voedsel daarom altijd in afgesloten bakken en ruim etensresten zo snel mogelijk op. Sluit uw vuilnisbak goed af en breng dagelijks het afval weg naar buiten. Met een goede hygiëne houdt u kakkerlakken op afstand.

Houd uw woning vrij van vocht

Naast eten en vuil komen kakkerlakken af op vocht. Let hier dus op bij het schoonhouden van de keuken en badkamer. Het is verstandig om deze ruimtes in huis goed te ventileren om vocht te voorkomen. Laat ’s nachts ook geen water in de gootsteen of wastafel staan.

Laat geen rommel in huis rondslingeren

Daarnaast zoeken kakkerlakken vaak kleine ruimtes om zich te verstoppen. Troep in huis geeft dit ongedierte een fijne schuilplaats waar ze zich vestigen. Met hun geur trekken ze vervolgens andere kakkerlakken aan. Geef ze geen kans en ruim rommel in huis tijdig op.

Kakkerlakken voorkomen met professionele ongediertepreventie

Zeker als ondernemer is het van het grootste belang dat u preventieve maatregelen treft tegen kakkerlakken. Onze ongediertespecialisten geven u vrijblijvend advies en stellen een passend preventieplan op. Met onze effectieve ongediertepreventie behoudt u een optimale hygiëne en voorkomt u bovendien onnodige kosten.

Toch kakkerlakken in huis?

Bent u er zeker van dat er toch kakkerlakken aanwezig zijn in uw woning of bedrijfspand? Wacht dan niet te lang en schakel de experts van Bureau Plaagdierpreventie in om het ongedierte te bestrijden. We helpen u binnen no time van deze vervelende beestjes af.

Contact met Bureau Plaagdierpreventie

Wilt u meer weten over het voorkomen van kakkerlakken in huis of vermoedt u dat een plaag op de loer ligt? Neem gerust contact op met de specialisten van Bureau Plaagdierpreventie. Voor een eerste adviesgesprek plannen we graag geheel vrijblijvend een afspraak in. Bel ons op 085 273 19 34 of vul ons contactformulier in.

Referenties

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl