Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Ongedierte bestrijding in Amsterdam

Bureau Plaagdierpreventie is gespecialiseerd in duurzame ongedierte bestrijding en ongediertepreventie in Amsterdam. We gaan op een milieu- en diervriendelijke wijze te werk en we zorgen voor een structurele oplossing van uw plaagdierprobleem. Onze gecertificeerde en ervaren medewerkers pakken het probleem bij de oorzaak aan en bestrijden onder andere muizen, ratten, bedwantsen en kakkerlakken.

  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerde ongedierte bestrijding
  • Persoonlijk advies
  • Duurzame ongediertebestrijding

‘We merkten dat we muizen in ons restaurant hadden. Gelukkig werden we snel en effectief geholpen door Bureau Plaagdierpreventie waardoor we onze gasten weer kunnen verwelkomen in een hygiënisch en muizenvrij restaurant. Top!’
Dhr. Venema uit Almere

We bieden voor iedere branche een passende ongediertebestrijding waarbij we ervoor zorgen dat we toekomstige problemen voorkomen dankzij preventiewerkzaamheden. Wilt u meer informatie of heeft u last van ongedierte? Bel dan direct 085 273 1934 of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ongediertebestrijding door experts

Doe-het-zelfmethodes zijn een voordelige en eenvoudige manier voor het bestrijden van muizen. Toch is voor een permanente oplossing een professionele aanpak aan te raden.

Bureau Plaagdierpreventie is de expert als het aankomt op een effectieve en snelle ongediertebestrijding. Dankzij onze werkzaamheden en een goede samenwerking met de klant zorgen we voor een permanente oplossing voor het muizenprobleem. We gaan op een milieuvriendelijke en duurzame wijze te werk.

Professionele preventie van plaagdieren

Daarnaast geven onze medewerkers advies over hoe de voedselveiligheid en hygiëne terugkeert in uw bedrijf, hiermee verkleint u de kans op materiële of financiële schade als gevolg van plaagdieren. Daarnaast zorgen we met onze preventie op maat voor een blijvende oplossing, zodat u ook in de toekomst geen last meer heeft van plaagdieren.

Voor meer informatie over muizen bestrijden of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek neem contact met ons op of via onderstaande button.

Vraag direct offerte aan

Referenties

logo fletcher hotels Ongedierte bestrijding
Ongedierte bestrijding referentie Pillows
walibi logo
taste of usa logo
royal convenience seafood logo
rode vis logo - Ongedierte bestrijding Amsterdam
Logo Leroy - Ongedierte bestrijding Amsterdam

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl