Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Wespen bestrijden

Heeft u last van wespen? Tijdens de zomer kunnen wespen veel overlast veroorzaken. Om te zorgen dat uw klanten geen hinder ondervinden van de wespen, wilt u het probleem snel verhelpen. U kunt daarom per direct contact opnemen met de experts van Bureau Plaagdierpreventie. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek om wespen te bestrijden.

We werken volgens gecertificeerde methodes, zodat uw wespenprobleem snel, duurzaam en zonder onnodige kosten verholpen wordt.
Vraag direct offerte aan

Referenties

fletcher
pillows
walibi
referentie wespen bestrijden
referentie wespen bestrijden
referentie wespen bestrijden
referentie wespen bestrijden

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl