Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Vlooien bestrijden

In huizen en gebouwen die tijdelijk niet worden bewoond kan zich een vlooienplaag ontwikkelen. Vlooien zijn weliswaar niet gevaarlijk voor mensen, maar wel erg hinderlijk. Een vlooienbeet kan veel jeuk veroorzaken. Vlooien zijn te herkennen door te letten op de aanwezigheid van:

• De vlooien zelf. Deze zijn ongeveer 2 millimeter groot en rood-bruin van kleur.
• Uitwerpselen die lijken op zwarte peper in tapijt of vloerbedekking.

Weet u niet zeker waar u mee te maken heeft? Bel Bureau Plaagdierpreventie voor een gratis adviesgesprek. Als uw bedrijf inderdaad getroffen is door vlooien, helpen wij u met effectieve en snelle bestrijding van vlooien.

Hoe gaan we te werk bij vlooien bestrijden?

Om vlooien te bestrijden, behandelen wij naden en kieren met een residueel werkend insecticide. Ruimten die met dit middel worden behandeld, mogen 2 uur niet worden betreden. Ook moeten deze ruimten na afloop goed worden geventileerd.
Huisdieren trekken vlooien aan. Om het vlooien bestrijden effectief te laten zijn, moeten kleden en kussens uit de kattenmand en hondenmand zorgvuldig uitgeklopt worden. Als het mogelijk is, moeten deze op 60°C gewassen worden. Bekleding en tapijt moet grondig worden gezogen. De stofzuigerzak moet daarna direct weggegooid worden.
Vraag direct offerte aan

Referenties

fletcher
Vlooien bestrijden referentie
walibi
taste of usa
Vlooien bestrijden referentie
rodé vis logo
Vlooien bestrijden referentie

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl