Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Muizen bestrijden

De aanwezigheid van muizen in uw bedrijfspand of uw huis is onhygiënisch, vervelend en schadelijk voor zowel uw gezondheid als uw meubilair. Het is daarom belangrijk om ze zo snel mogelijk te bestrijden en te voorkomen dat er een ware muizenplaag ontstaat.

Er zijn een aantal mogelijkheden om ze in huizen en bedrijven te verjagen. Voor het laten bestrijden van muizen in een bedrijfspand en om te voorkomen dat er een plaagdierprobleem ontstaat, is het verstandig om de hulp van een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen.

Bureau Plaagdierpreventie is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen en onze experts weten precies hoe ze een muizenvrije omgeving creëren en behouden.

  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerde bestrijding
  • Persoonlijk advies
  • Duurzame ongediertebestrijding

‘We merkten dat we muizen in ons restaurant hadden. Gelukkig werden we snel en effectief geholpen door Bureau Plaagdierpreventie waardoor we onze gasten weer kunnen verwelkomen in een hygiënisch en muizenvrij restaurant. Top!’
Dhr. Venema uit Almere

Muizen laten bestrijden door experts

Doe-het-zelfmethodes zijn een voordelige en eenvoudige manier voor het bestrijden van muizen. Toch is voor een permanente oplossing een professionele aanpak aan te raden.

Bureau Plaagdierpreventie is de expert als het aankomt op een effectieve en snelle ongediertebestrijding van muizen. Dankzij onze werkzaamheden en een goede samenwerking met de klant zorgen we voor een permanente oplossing voor het muizenprobleem. We gaan op een milieuvriendelijke en duurzame wijze te werk.

Professionele preventie van muizen

Daarnaast geven onze medewerkers advies over hoe de voedselveiligheid en hygiëne terugkeert in uw bedrijf, hiermee verkleint u de kans op materiële of financiële schade als gevolg van een muizenplaag. Daarnaast zorgen we met onze preventie op maat voor een blijvende oplossing, zodat u ook in de toekomst geen last meer heeft van ze.

Voor meer informatie over ongediertebestrijden of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek neem contact met ons op of via onderstaande button.

Vraag direct offerte aan

Referenties

fltecher
pillows
walibi
tasteofusa
RCS
Rodé Vis
Leroy

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl