Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Duiven verjagen

Het verjagen van duiven bij bijvoorbeeld kantoren, horecagebouwen, voedselverwerkende bedrijven, monumentale panden, winkels, gebouwen of woningen van woningcorporaties kan een lastige klus zijn. Helemaal wanneer u niet weet wat werkt. Bureau Plaagdierpreventie geeft u een aantal tips om duiven te verjagen. Let wel: deze manieren werken slechts tijdelijk. Voor duivenwering op lange termijn neemt u contact met ons op. Wij verjagen duiven op een diervriendelijke en effectieve manier. Bel naar 085 273 19 34  of vraag direct een gratis adviesgesprek aan.
Vraag direct offerte aan

Referenties

Fletcher Hotels
Walibi
TASTE OF USA
RCs - duiven verjagen
rode vis - duiven verjagen
Logo Leroy - duiven verjagen

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl