Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bureauplaagdierpreventie.nl

Zilvervisjes bestrijden

Heeft u last van zilvervisjes? Bureau Plaagdierpreventie is per direct bereikbaar. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek. De experts van Bureau Plaagdierpreventie werken volgens bewezen en gecertificeerde methodes die zilvervisjes duurzaam bestrijden. Deze aanpak zorgt er ook voor dat u geen onnodige kosten hoeft te maken.

Zilvervisjes herkennen

Zilvervisjes behoren tot de groep ‘franjestaarten’ en hebben veel weg van papiervisjes en ovenvisjes. Zilvervisjes zijn donker, hebben geen lichaamshaar en de achtersprieten zijn korten dan die van papiervisjes en ovenvisjes. Zilvervisjes hebben vochtige en natte omstandigheden nodig, ze bevinden zich daarom vaak in keukens en wasruimtes. Ovenvisjes hebben juist een hogere temperatuur nodig. Bureau Plaagdierpreventie kan helpen met bestrijding van alle soorten.

Werende maatregelen tegen zilvervisjes

U kunt zilvervisjes weren uit uw pand met een aantal werende maatregelen. Effectieve preventie maakt het bestrijden met chemische middelen meestal overbodig. In veel gevallen voorkomt u een besmetting door naden en kieren te dichten, vochtbronnen te saneren en goed te ventileren.

Aanpak in zilvervisjes bestrijden

Heeft u met een hardnekkige besmetting te maken? Dan kunt u Bureau Plaagdierpreventie inschakelen voor de bestrijding van zilvervisjes. Wij kiezen bij het zilvervisjes bestrijden met een residueel werkend middel. Voorafgaand aan de behandeling inventariseren wij waar de insecten zich schuilhouden en welke plaatsen we moeten behandelen. Na 6 tot 8 weken komen we terug om te kijken of alle insecten zijn verdwenen. Een nabehandeling is wellicht nodig als er nog eitjes zijn uitgekomen.

Aanpak in zilvervisjes bestrijden

Als u meer wilt weten over zilvervisjes vindt u op deze pagina meer informatie over het onderwerp zilvervisjes.

Zilvervisjes bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Zijn zilvervisjes in uw bedrijf uitgegroeid tot een plaag? En wilt u deze zilvervisjes bestrijden en verdere overlast voorkomen? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u snel en effectief van de zilvervisjes plaag af. U kunt het contactformulier invullen voor een afspraak of bellen met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bureauplaagdierpreventie.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bureauplaagdierpreventie.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bureauplaagdierpreventie.nl