Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bureauplaagdierpreventie.nl

Muizen bestrijden

Heeft u last van muizen? Dan wordt u het liefst zo snel mogelijk geholpen met effectief muizen bestrijden. Neem direct contact op met de experts van Bureau Plaagdierpreventie voor meer informatie. Dankzij onze gecertificeerde bestrijdingsmethodes bent u snel van uw muizenprobleem af. De duurzame aanpak van Bureau Plaagdierpreventie zorgt bovendien voor lagere kosten. Bel direct met 085 273 19 34 voor gratis advies.

Last van muizen? Bekijk de checklist.

Als u muizen ziet lopen door uw bedrijf is de kans groot dat u te maken heeft met een structureel probleem. Soms is het echter niet zo duidelijk, hier zijn de andere tekenen van een muizenplaag:

• kleine en donkere uitwerpselen in kasten, gootstenen en/of kleine hoeken
• een geur van ammoniak en muskus in afgesloten ruimtes
• geluiden uit plafonds of muren
• schade aan bekabeling en hout veroorzaakt door knaagtanden

Weet u het niet zeker? Bel direct met 085 273 19 34 voor een gratis advies.

Hoe gaan wij te werk met muizen bestrijden?

Voordat we beginnen met het bestrijden van huismuizen, inventariseren wij waar ze vandaan komen. We bekijken welke maatregelen we kunnen nemen om de muizen te weren. U kunt hierbij denken aan maatregelen van bouwkundige, hygiënische en bedrijfsmatige aard. Muizen weren heeft onze voorkeur boven muizen bestrijden, dit is bovendien voordeliger.

Hoe lang duurt muizenbestrijding?

Om muizen actief te bestrijden, wordt gebruikt gemaakt van vallen en/of vergiftigde lokaasdozen. De lokaasdozen plaatsen we op strategische plekken. De vallen en lokaasdozen worden om de 2 tot 3 dagen gecontroleerd. Als het nodig is, worden deze voorzien van nieuw voer. Wij gaan hiermee door totdat de opname van lokaas stopt of de vallen leeg blijven. Het bestrijden van muizen duurt 1 tot 2 weken.

Muizen weren met signaleringssysteem

Het is verstandig om na het bestrijden een muizen signaleringssysteem in te zetten. We plaatsen dan lokaasdozen met voedsel zonder gif. Zodra er een nieuwe besmetting wordt geconstateerd, kan snel worden ingegrepen.

Hoe ontstaat een muizenplaag?

Muizen, meestal huismuizen genoemd, planten zich snel voort. Hierdoor kunnen huismuizen makkelijk uitgroeien tot een plaag. Wilt u de voedselveiligheid in uw onderneming garanderen? En financieel-economische schade stoppen of voorkomen? Dan is het nodig dat u kiest voor de wering van muizen en zo nodig muizenbestrijding. U kunt hiervoor de experts van Bureau Plaagdierpreventie inschakelen.

Meer informatie over huismuizen

Als u meer wilt weten over (huis) muizen vindt u op deze pagina meer informatie over het onderwerp (huis) muizen

Muizen bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Wilt u preventief tegen huismuizen optreden? Of wilt u muizen laten bestrijden? Bel direct met 085 273 19 34 voor meer informatie of gratis advies. U kunt ook het contactformulier invullen voor een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bureauplaagdierpreventie.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bureauplaagdierpreventie.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bureauplaagdierpreventie.nl