Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bureauplaagdierpreventie.nl

Muggen bestrijden

Heeft u last van muggen? In de meeste gevallen zijn muggen ongevaarlijk, maar ze kunnen grote irritatie veroorzaken. Bureau Plaagdierpreventie helpt u snel bij muggen bestrijden, maar ook het weren van muggen. Bel direct met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek. Onze experts werken volgens duurzame en gecertificeerde methodes.

Muggen in Nederland

In Nederland kennen we ongeveer 30 soorten steekmuggen die hinderlijk zijn voor mensen. Daarnaast zijn er bekende soorten die niet steken, maar wel overlast kunnen veroorzaken. Een voorbeeld hiervan is de motmug, die leeft op rottend materiaal en uitwerpselen, en de larve van de langpootmug. De langpootmug kan hele gazons aantasten. Muggen bestrijden kunt u zelf doen, maar u kunt hiervoor ook Bureau Plaagdierpreventie inschakelen. Onze experts zijn u graag van dienst.

Muggen bestrijden en weren

Muggen hebben stilstaand water nodig hebben om eitjes in te leggen en larven tot ontwikkeling te laten komen. Daarom is het van belang dergelijke bronnen af te dekken of op te heffen. U kunt hierbij denken aan stilstaand water in dakgoten, kruipruimten, emmers, gieters, regentonnen, bakken met waterplanten. Bij waterpartijen of vijvertjes in een tuin is een milieuvriendelijke oplossing het uitzetten van vissen die de muggeneitjes eten.

Muggen doden

Muggen kunt u weren door horren voor ramen en deuren te plaatsen. Muggen houden niet van tocht. Ruimten en kamers kunt u overdag luchten door ramen en deuren tegen elkaar open te zetten. Komen de insecten toch regelmatig binnen? Dan kunt u bijvoorbeeld een elektrische insectenlamp aanschaffen. Hiermee worden ook andere hinderlijke insecten als vliegen en wespen gedood.

Maatregelen voor extreme overlast

Bij extreme overlast kunnen wij muggen bestrijden door ruimten te behandelen met een snel en kort werkend insecticide. Het bestrijdingsmiddel wordt in de ruimte verneveld en doodt de muggen binnen enkele minuten. Uiteraard moet ook de ontwikkelingsbron worden gedesinfecteerd om een nieuwe muggenplaag te voorkomen.

Meer informatie over muggen

Als u meer wilt weten over muggen vindt u op deze pagina meer informatie over het onderwerp muggen.

Muggen bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Heeft u last van muggen in of bij uw bedrijf? Wilt u muggen weren of laten bestrijden? Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek. Onze experts zijn per direct bereikbaar en vertellen u graag meer over een snelle en geschikte aanpak voor uw muggenprobleem. U kunt ook ons contactformulier invullen voor het aanvragen van meer informatie of het maken van een afspraak.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bureauplaagdierpreventie.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bureauplaagdierpreventie.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bureauplaagdierpreventie.nl