Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bureauplaagdierpreventie.nl

Mieren bestrijden

Heeft u last van mieren? Bureau Plaagdierpreventie verzorgt effectieve en diervriendelijke bestrijding. Onze experts zijn per direct bereikbaar en werken volgens gecertificeerde bestrijdingsmethodes. Dankzij de duurzame aanpak van Bureau Plaagdierpreventie hoeft u bovendien geen onnodige kosten te maken. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Preventie en bestrijding van mieren

Mieren zijn nuttige dieren die in de natuur kleine insecten eten en afval opruimen. Helaas zijn ze ook dol op het voedsel van mensen, vooral zoetigheden en suiker. In hun zoektocht naar voedsel komen mieren gebouwen binnen. Een mierenplaag herkent u aan:

• Grote aantallen levende mieren.
• Nesten in de vorm van een hoopjes aarde met kleine ingangen.
• Looppaden waarover mieren zich bewegen, meestal richting de oorzaak van het probleem (bijvoorbeeld voedselvoorraden die niet goed zijn afgesloten).

U kunt mieren weren door ze geen toegang te geven tot voedingsmiddelen. Voedselresten en kruimels moeten zo snel mogelijk van werkplekken en vloeren verwijderd worden. Belangrijk is ook te zorgen voor afvalbakken en containers die goed sluiten en deze zo ver mogelijk van het gebouw te plaatsen. Lukt het niet om mieren te weren, dan is mieren bestrijden een optie. Bureau Plaagdierpreventie biedt een duurzame oplossing.

Welke aanpak hanteren we bij mieren bestrijden?

Welk middel we kiezen in het mieren bestrijden, hangt af van het soort mier en de locatie. Meestal plaatsen we lokaas op plekken waar de mieren zijn gesignaleerd. Dit lokaas wordt in de vorm van poeder of granulaat aangebracht. De mieren eten van het middel en nemen het mee naar hun nest.

Hoe lang duurt het bestrijden?

Het duurt ongeveer 1 tot 2 weken totdat de mieren al het bestrijdingsmiddel op hebben genomen en het nest is uitgeroeid. Om een nieuwe plaag te voorkomen is het wel van belang om voedselresten op te blijven ruimen en toegang tot voedsel zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie over mieren

Als u meer wilt weten over mieren vindt u op deze pagina meer informatie over het onderwerp mieren.

Mieren bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Heeft u last van een mierenplaag en wilt u deze mieren bestrijden? Neem dan contact met ons op. Bureau Plaagdierpreventie informeert u over een effectieve aanpak voor uw bedrijf en de kosten. U kunt het contactformulier invullen voor een afspraak of bellen met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bureauplaagdierpreventie.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bureauplaagdierpreventie.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bureauplaagdierpreventie.nl