Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u last van kakkerlakken? Dan wilt u snel geholpen worden met effectieve bestrijding van uw probleem. De experts van Bureau Plaagdierpreventie zijn per direct bereikbaar voor advies. We werken volgens bewezen en gecertificeerde methodes die kakkerlakken snel en duurzaam bestrijden. Onze aanpak zorgt er bovendien voor dat u onnodige kosten voorkomt. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Wat zijn kakkerlakken?

Kakkerlakken komen voor in woningen, levensmiddelenbedrijven, bakkerijen, hotels, restaurants, aan boord van schepen en op ongecontroleerde vuilstortplaatsen. Kakkerlakken kunnen schadelijke bacteriën, mijten en ziekten overbrengen. Wilt u kakkerlakken bestrijden? U kunt hiervoor de hulp van onze experts inschakelen. Bureau Plaagdierpreventie helpt u graag op een milieuvriendelijke manier van uw kakkerlakkenplaag af.

Kakkerlakken herkennen

Heeft u te maken met een kakkerlakkenplaag? Zo herkent u de kakkerlak of sporen van een kakkerlak:

• Een kakkerlak heeft een ovaal lichaam met zes poten.
• Kakkerlakken zijn bruin of bijna helemaal zwart van kleur.
• Ze kunnen groeien tot enkele centimeters groot.
• Als u de kakkerlakken nog niet gezien heeft, kunt u misschien de sporen herkennen in de vorm van een muskusgeur of de schalen van kakkerlakkeneitjes.

Weet u het niet zeker? Bel direct met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Aanpak in kakkerlakken bestrijden

Een grondige bestrijding van kakkerlakken begint met een inventarisatie en het opstellen van een bestrijdingsplan. Wij willen u natuurlijk zo snel mogelijk van uw plaag afhelpen. Tegelijkertijd willen wij er ook voor zorgen dat de kans op een nieuwe plaag zo minimaal mogelijk is. Preventie is dan ook altijd onderdeel van onze aanpak in kakkerlakken bestrijden.

Methoden van kakkerlakken bestrijden

Wij bestrijden de kakkerlak door naden en kieren te behandelen met een residueel werkende spray. Een andere methode van kakkerlakkenbestrijding is het uitzetten van lokaas in de vorm van een gel. Kakkerlakken die van de gel eten zijn de volgende dag dood. De gel is onschadelijk voor mensen en dieren. Het gebruik van schadelijke spuitmethoden kan hiermee achterwege blijven. Na het bestrijden of het plaatsen van lokaas komen wij na 4 tot 6 weken terug voor een inspectie.

Meer informatie over kakkerlakken

Als u meer wilt weten over kakkerlakken vindt u op deze pagina meer informatie over het onderwerp kakkerlakken.

Kakkerlakken bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Heeft u last van kakkerlakken? De experts van Bureau Plaagdierpreventie helpen u direct met een effectief bestrijdingsplan. U kunt het contactformulier invullen voor een afspraak of bellen met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek. Ook vertellen we u meer over de kosten van het bestrijden van kakkerlakken op uw locatie.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bpla.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bpla.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl