Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Bedwantsen bestrijden

Heeft u last van de bedwants? Bedwantsen bestrijden is lastig, maar gelukkig hebben de experts van Bureau Plaagdierpreventie een aantal effectieve methodes om u toch snel van uw bedwantsprobleem af te helpen. Onze methodes zijn snel en duurzaam en we zijn per direct bereikbaar voor advies. Bel met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Wat is een bedwants?

De bedwants is een lastig te bestrijden, parasitair insect. De bedwants voedt zich ‘s nachts met het bloed van mensen en huisdieren. Bedwantsen komen sinds enkele jaren weer voor in hotels en pensions in alle grote Europese steden. Bedwantsen voorkomen is vrijwel niet mogelijk; de dieren reizen mee in koffers en rugzakken van toeristen. U kunt wel voorkomen dat de bedwantsen uitgroeien tot een plaag. De experts van Bureau Plaagdierpreventie zijn u graag van dienst en kunnen u helpen in het effectief bedwantsen bestrijden.

Bedwantsen herkennen

Om financiële en imagoschade voor uw logiesbedrijf zoveel mogelijk te beperken is het van belang de sporen van bedwantsen in een vroeg stadium te herkennen. Bureau Plaagdierpreventie is niet alleen expert op het gebied van de bestrijding van bedwantsen. Wij geven ook trainingen. In deze trainingen leren wij uw housekeeping staff hoe zij alert kan zijn op sporen van bedwantsen. Uw personeel leert de juiste maatregelen te nemen als er bedwantsen worden aangetroffen.

Bedwants checklist

Heeft u te maken met bedwantsen? Deze parasitaire insecten laten zich niet zo snel zien. Aan deze tekenen kunt u toch zien dat u waarschijnlijk met bedwantsen te maken heeft:

• Een volwassen bedwants heeft een zwart- of roodbruine kleur en een grootte van ongeveer
5 millimeter.
• Bedwantsen hebben geen vleugels en kunnen niet vliegen.
• Jonge bedwantsen zijn kleiner en kunnen transparant zijn. Als ze net gevoed hebben, kunnen ze
daarom rood van kleur zijn.
• De eitjes van bedwantsen zijn 1 millimeter groot en wit van kleur.
• Omdat bedwantsen zich goed verstoppen, zal de bedwantsenplaag waarschijnlijk het eerste opgemerkt
worden door gasten die gebeten zijn door bedwantsen.

Weet u het niet zeker? Bel direct met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek.

Aanpak in bedwantsen bestrijden

Zijn in uw hotel of pension sporen van bedwantsen aangetroffen? Dan is het cruciaal om direct aan de slag te gaan met het bedwants bestrijden. Laat de geïnfecteerde kamers meteen behandelen. Laat ook alle meubels staan om verspreiding te voorkomen. Beddengoed kunt u afvoeren in een goed afgesloten zak en direct wassen op minimaal 60 °C.

Methodes van bedwantsen bestrijden

1. Bedwantsen bestrijden met bestrijdingsmiddel

We behandelen de kamer met een residueel werkende spray en inspecteren naastgelegen ruimten op sporen. Het bestrijdingsmiddel is schadelijk voor mensen en dieren. Kamers die zijn gespoten mogen 2 uur lang niet worden betreden. Ook moeten de kamers daarna grondig worden geventileerd. Het residu dat in naden en kieren achterblijft kan niet meer via de ademhaling worden opgenomen. Het bestrijdingsmiddel doodt alleen de bedwantsen en niet de mogelijk achtergebleven eitjes. Daarom komen wij na 4 tot 6 weken terug voor inspectie. Zo nodig herhalen we de behandeling.

2. Bedwantsen bestrijden met hitte

Ook met hitte kunnen bedwantsen worden bestreden. Dit is de enige manier om alle levensstadia (ei, larve en volwassen) bedwants in één keer te doden. De kamer wordt opgewarmd tot een temperatuur die ligt tussen 55 en 60 °C. Een hittebehandeling duurt meestal tussen de 24 en 48 uur.

Meer informatie over de bedwants

Als u meer wilt weten over bedwantsen vindt u op deze pagina meer achtergrondinformatie
over bedwantsen.

Bedwantsen bestrijden door Bureau Plaagdierpreventie

Heeft u last van bedwantsen in uw bedrijf? Of vermoedt u dat er bedwantsen zijn? De experts van Bureau Plaagdierpreventie helpen u direct met het bestrijden van de bedwantsen. U kunt het contactformulier invullen voor een afspraak of meteen bellen met 085 273 19 34 voor een gratis adviesgesprek en advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten voor het bestrijden van bedwantsen op uw locatie.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze aanpak en kosten van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Hugo Arendshorst Adviseur 06 55 71 85 84 hugo@bpla.nl
Jordy Grimm Salesmanager 06 11 25 04 62 jordy@bpla.nl
Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl