Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl
ongediertebestrijding in 2023

Ongedierte bestrijding in 2023 – dé tips om op te letten!

De kans is groot dat jij op dit moment behoefte hebt aan ongediertebestrijding in 2023. Er is namelijk een reden dat je bij ons op de site terecht bent gekomen. Wil je zeker weten dat je op een effectieve manier van ongedierte af kunt komen binnen jouw kantoor of bedrijfspand dan is het van cruciaal belang om bij de bestrijding in 2023 rekening te houden met een aantal belangrijke zaken. Ben je benieuwd welke dingen dit dan precies zijn? Om hierachter te komen raden wij je aan om snel verder te lezen. In dit artikel vind je dé tips voor bestrijding in 2023 van alle mogelijke soorten ongedierte!

Hou alles goed schoon

Een van de meest effectieve manieren om te voorkomen dat ongedierte naar binnen kan komen, is door je werkruimte of kantoorpand schoon te houden. Alle ongedierte, zoals knaagdieren en insecten, worden aangetrokken door voedsel- en waterbronnen. Zorg er daarom voor dat je gemorst voedsel en kruimels opruimt. Leeg regelmatig vuilnisbakken en zorg ervoor dat je werknemers het afval in speciale afgesloten containers gooien om te voorkomen dat ongedierte wordt aangetrokken. Op die manier is het mogelijk om op een eenvoudige manier aan ongediertebestrijding in 2023 te doen, zonder dat je ook maar in iets hoeft te investeren.

Sluit ingangen af

Ongedierte kan een woning binnenkomen via zelfs de kleinste kieren en spleten. Sluit alle ingangen af door kieren rond deuren en ramen te dichten, scheuren in de fundering te dichten en gaten in horren te repareren. Het is niet altijd even makkelijk om dit zelf te doen. Gelukkig is het mogelijk om te kiezen voor onze bestrijding in 2023 als je zeker wilt weten dat het op de juiste manier gebeurd. Een van onze specialisten gaat voor jou aan de slag om het pand waar jij en je team werkt zo goed mogelijk voor te bereiden. Hiermee weet je zeker dat je geen last meer hebt van beestjes of andere soorten ongedierte.

Sla brandhout goed op

Mocht er in het pand sprake zijn van een open haar dan is het van groot belang om ervoor te zorgen dat je brandhout op ten minste 20 meter afstand van je woning bewaart. Ongedierte zoals knaagdieren en termieten kunnen zich in de houtstapel vestigen en deze gebruiken als springplank om binnen te komen. Hoewel het met name zal gelden voor reguliere particulieren, is het ook voor ondernemers van groot belang om er alles aan te doen om ongedierte te weren. Ook voor deze tips en tricks ben je bij onze ongediertebestrijding in 2023 aan het juiste adres. Wij dé keuze van dit moment!

Werk met een professional

Hoewel deze tips kunnen helpen voorkomen dat ongedierte een probleem wordt, is het nog steeds belangrijk om samen te werken met een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Een opgeleide specialist kan de tekenen van een plaag identificeren, een op maat gemaakt plaagdierbestrijdingsplan ontwikkelen en effectieve methoden gebruiken om het ongedierte uit je woning te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je tenminste echt van het probleem af kunt komen. Tijdens het contacteren is het van groot belang om goed te vertellen wat voor klachten je op dit moment hebt. Wij komen vervolgens langs bij jou op kantoor om je snel en eenvoudig van het probleem af te helpen.

Kies je ook voor onze diensten?

Als het aankomt op ongediertebestrijding in 2023 voor ondernemers is het echt van groot belang dat je kiest voor een betrouwbare partij voor de bestrijding. Bij ons weet je zeker dat je op het juiste adres bent voor een volledig ecologisch verantwoorde manier van bestrijding in 2023. Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden die je op weg helpt bij het maken van een keuze. Nu begrijpen wij het maar al te goed als dit artikel aanleiding geeft tot eventuele vragen. In dit geval is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Samen we jou bekijken we hoe we jou kunnen helpen op het gebied van de zakelijke ongediertebestrijding in 2023!

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan