Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Desinfectiebehandeling

Neem extra maatregelen om besmetting met het coronavirus tegen te gaan en vergroot de veiligheid van uw personeel en klanten. Met een desinfectiebehandeling van Bureau Plaagdierpreventie verkleint u de kans op verspreiding van virussen of bacteriën in uw bedrijf.

 • Goedgekeurd door het CTGB
 • Doodt bacteriën, schimmels en virussen
 • Jarenlange ervaring
 • Gebruik volgens WGGA

Voor een indicatie van de kosten stellen we graag een vrijblijvende offerte op. Vul ons contactformulier in of bel naar 085 273 1934 om uw situatie toe te lichten.

Bel 085 273 1934

Toepassingen desinfectiebehandeling

Onze desinfectiebehandeling tegen het coronavirus kan toegepast worden in onder andere de volgende bedrijven en instellingen:

 • Hotels en recreatieparken
 • Gezondheidsinstellingen
 • Luchthavens
 • Transport
 • Stations
 • Evenementen
 • Winkelcentra

Let op: deze behandeling is niet geschikt in ruimtes waar voedsel bereid wordt of opgeslagen ligt.

Stop verspreiding van het coronavirus

In december 2019 begon in de regio Wuhan in China een uitbraak van een nieuw coronavirus. In Nederland hadden we niet gedacht dat dit virus ons land in de greep zou krijgen. Het coronavirus verspreidt zich onder andere via vochtdruppels die vrijkomen bij het hoesten of niezen. Op sommige plekken lopen mensen een vergoot risico om het virus op te lopen. Met name hotels, recreatieparken, gezondheidsinstellingen, luchthavens, transport, stations, evenementen en winkelcentra met veel bezoekers zijn plaatsen met een verhoogd risico op verspreiding. Met een desinfectiebehandeling van Bureau Plaagdierpreventie neemt u de juiste maatregelen om verspreiding van virussen of bacteriën tegen te gaan.

Desinfectiemiddel met virucide eigenschappen

Bureau Plaagdierpreventie gebruikt een desinfectiemiddel met een toelatingsnummer van het CTGB. Het middel doodt onder andere bacteriën, schimmels en virussen. Het toegelaten desinfectiemiddel valt in de categorie PT02 voor oppervlaktedesinfectie. De werking tegen het coronavirus is geen onderscheidend criterium in deze categorie middelen. In principe kunnen alle desinfectiemiddelen met een antivirusclaim én het juiste toepassingsgebied ingezet worden ter bestrijding van het coronavirus. De daadwerkelijke toepassing moet uitgevoerd worden volgens het wettelijk gebruiksvoorschrift en de gebruiksaanwijzing (WGGA).

Oppervlaktebehandeling of ruimtebehandeling

We voeren twee verschillende desinfectiebehandelingen uit: een oppervlaktebehandeling en een ruimtebehandeling. In overleg met u bepalen we welke behandeling we gaan uitvoeren. Beide behandelingen hebben voornamelijk als doel de levende micro-organismen, zoals bacteriën en virussen, te doden of in aantal te verminderen.

Desinfectie oppervlaktebehandeling

Bij een oppervlaktebehandeling desinfecteren we oppervlaktes met behulp van een drukspuit. Denk hierbij aan:

 • Deurgrepen
 • Metalen delen
 • Meubilair

Desinfectie ruimtebehandeling

Bij een ruimtebehandeling brengen we het desinfectiemiddel in de ruimte aan met een vernevelaar. De vernevelaar verspreidt kleine deeltjes die in de lucht blijven zweven en vervolgens langzaam op het oppervlak neerdalen. Door deze behandelmethode wordt de ruimte vochtig en schakelt het middel aanwezige organismen in de ruimte uit.

Werkwijze

Onze bestrijdingstechnici hebben veel ervaring met het uitvoeren van een desinfectiebehandeling en hebben diverse trainingen gevolgd. Tijdens de behandeling zijn ze uitgerust met beschermingsmiddelen. De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

 1. Aanbrengen desinfectiemiddel
  Het middel wordt in de ruimte of op het oppervlak aangebracht. Tijdens de behandeling mogen er geen werknemers of gasten in de ruimte aanwezig zijn.
 2. Inwerken van het middel
  Zodra de behandeling heeft plaatsgevonden, laten we het middel inwerken en mag de ruimte niet betreden worden
 3. Ventileren van de ruimte
  Na behandeling dient de ruimte grondig geventileerd te worden.
 4. Vrijgeven van de ruimte
  Nadat uit metingen blijkt dat het veilig is, worden de ruimtes weer vrijgegeven door Bureau Plaagdierpreventie.

Contact met Bureau Plaagdierpreventie

Wilt u meer weten over de desinfectiebehandelingen tegen bacteriën, schimmels of virussen of wilt u een behandeling laten uitvoeren? Neem dan contact op met Bureau Plaagdierpreventie via 085 273 19 34. We geven u graag informatie en advies.

Via onderstaand contactformulier maakt u eenvoudig een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten komen bij u langs om de ruimte te bekijken. Vervolgens informeren we u graag over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

 • Gecertificeerde bestrijding
 • Lagere kosten door preventie
 • Gratis adviesgesprek
 • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Antennestraat 74
1322 AS Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl