Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Desinfectiebehandeling coronavirus

ongediertebestrijding kosten

De wereld is momenteel in de ban van het coronavirus. Onder andere omdat besmetting via de lucht mogelijk is, is het virus moeilijk onder controle te krijgen. Op sommige plekken lopen mensen een vergoot risico om het virus op te lopen. Met name hotels, recreatieparken, gezondheidsinstellingen, luchthavens, stations, evenementen en winkelcentra met veel bezoekers zijn plaatsen waar het virus zich snel kan verspreiden.

Bureau Plaagdierpreventie voert behandelingen uit om de besmettingsrisico’s te beperken. We gebruiken hiervoor een desinfectiemiddel dat bacteriën, schimmels en virussen doodt

Behandeling met desinfectiemiddel
Bureau Plaagdierpreventie past een behandelmethode toe met een desinfectiemiddel. Dit middel is goedgekeurd door het college voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen (Ctgb). Het middel kan onder lage druk worden toegepast bij het uitvoeren van oppervlakte behandelingen of worden verneveld bij ruimtebehandelingen. Met de drukspuit voeren we een oppervlaktebehandeling uit. We behandelen dan de oppervlaktes die mogelijk in aanraking zijn geweest met een besmet persoon. Denk hierbij aan deurklinken en meubilair. De vernevelaar verspreidt kleine deeltjes van het ontsmettingsmiddel die in de lucht blijven zweven en vervolgens langzaam op het oppervlak neerdalen. De ruimte wordt hierdoor vochtig genoeg, waardoor het middel schadelijke micro-organismen zal uitschakelen.

We bepalen in overleg met u welke behandelmethode het meest geschikt is voor uw bedrijf of organisatie. De behandeling kan uitgevoerd worden bij kantoren, recreatieparken, hotels en andere ruimtes waar veel mensen komen. De behandeling is niet geschikt in ruimtes waar voedsel bereid wordt of opgeslagen ligt.

Veilige behandeling
De bestrijdingstechnici van Bureau Plaagdierpreventie zijn uitgerust met alle benodigde beschermingsmiddelen en hebben diverse trainingen gevolgd om de behandeling uit te voeren. Het middel wordt alleen in de juiste dosering en met een geschikt apparaat in de ruimte aangebracht. Tijdens de behandeling mogen er geen werknemers of gasten in de ruimte aanwezig zijn.
De ruimte dient na behandeling grondig geventileerd te worden en de ruimte mag niet betreden worden. Nadat uit metingen blijkt dat het veilig is, geven we de ruimte weer vrij.

Bent u benieuwd op welke manier wij deze behandeling uitvoeren?
Neem dan contact op met ons op via 085 273 19 34 of mail naar info@bpla.nl.

30 maart 2020

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl