Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes vormen een veelvoorkomend probleem in zowel bedrijven als huizen en dit ongedierte is lastig te bestrijden. De zilvervisjes leven in allerlei omgevingen, maar hebben natte en hoge luchtvochtigheid nodig. Denk daarbij aan kelders, keukens, toiletten en badkamers.

Niet alleen oude panden hebben te maken met overlast door zilvervisjes; ook in nieuw gebouwde panden komen zilvervisjes geregeld voor. Omdat zilvervisjes zo lastig te bestrijden zijn, is het raadzaam om de hulp in te schakelen van een professionele bestrijder. Bureau Plaagdierpreventie is zo’n professioneel bedrijf. Wij kunnen na inventarisatie een bestrijdingsplan maken wat bijdraagt om overlast van zilvervisjes te verhelpen, of drastisch te verminderen.
Vraag direct offerte aan

Referenties

fletcher
pillows
walibi
taste of usa
RCS Zilvervisjes bestrijden
Rodé vis Zilvervisjes bestrijden
leroy Zilvervisjes bestrijden

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl