Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Vliegen bestrijden en voorkomen

Het bestrijden van vliegen is in zowel bedrijfspanden als in huizen erg belangrijk. Het lijken misschien onschuldige insecten, maar vliegen dragen allerlei bacteriën en ziektes bij zich. Daarnaast vormen deze plaagdieren een gevaar voor de hygiëne en voedselveiligheid. Natuurlijk zijn er in huis een aantal eenvoudige maatregelen te nemen om ze te weren, maar bij een ware vliegenplaag en vliegenoverlast in een bedrijf is professionele ongediertebestrijding noodzakelijk. Schakel de experts van Bureau Plaagdierpreventie in voor een accurate en permanente oplossing voor uw vliegenprobleem. Bel 085 273 1934 of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek via onderstaande button.
Vraag direct offerte aan

Referenties

fletcher hotels
referentie Vliegen bestrijden en voorkomen
Vliegen bestrijden en voorkomen
taste of usa
rcs
rodé vis
referentie Vliegen bestrijden en voorkomen

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl