Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Ratten bestrijden

Het snel en adequaat bestrijden van ratten is belangrijk omdat ze het meest schadelijke ongedierte zijn. Zowel bruine als zwarte ratten dragen ziektes met zich mee zoals de ziekte van Weil, Salmonella en E coli. Deze ziektes zijn voor mensen en dieren schadelijk. Daarnaast brengen de knaagdieren schade toe aan meubilair, bekabeling en tuinen. Bij rattenoverlast is het noodzakelijk om de hulp in te schakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding. Vermoedt u rattenoverlast? Schakel dan Bureau Plaagdierpreventie in! Wij bestrijden bij bedrijven ratten op effectieve en snelle manier en nemen daarnaast preventiemaatregelen om een nieuwe plaag te voorkomen. Neem direct contact met ons op via 085 273 1934 of vraag een gratis adviesgesprek aan:

Vraag direct offerte aan

Referenties

fltecher
pillows
walibi
tasteofusa
rcs
rode vis Ratten bestrijden
Ratten bestrijden

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl