Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Kakkerlakken bestrijden

Het bestrijden van kakkerlakken is noodzakelijk om het risico op ziektes te beperken en de hygiëne in uw huis of bedrijf te waarborgen. Deze vervelende plaagdieren dragen niet alleen ziektes met zich mee, maar de aanwezigheid van kakkerlakken is ook erg onsmakelijk vanwege de vieze geur die ze veroorzaken.

Hoewel u zelf een aantal maatregelen kunt treffen om kakkerlakken te weren, is professionele ongediertebestrijding noodzakelijk voor een optimaal resultaat. Bureau Plaagdierpreventie maakt een plan op maat en helpt u van uw kakkerlakkenprobleem af. Bel voor een gratis adviesgesprek 085 273 1934.
Vraag direct offerte aan

Referenties

fletcher hotels
pillows hotels
walibi logo
referentie Kakkerlakken bestrijden
referentie Kakkerlakken bestrijden
referentie Kakkerlakken bestrijden
referentie Kakkerlakken bestrijden

Specialist in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven in uiteenlopende branches. Zo hebben we succesvolle werkwijzen ontwikkeld voor plaagdieren in horecazaken, winkels, kantoorpanden en de agrarische sector. Tijdens een eerste afspraak inspecteren we uw pand en zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen we een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens gaan we op een effectieve en milieuvriendelijke wijze te werk en verlossen we u van uw plaagdierprobleem.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

De ongediertebestrijders van Bureau Plaagdierpreventie zijn werkzaam door heel Nederland. U schakelt ons in wanneer u last heeft van plaagdieren in onder andere Amsterdam, Almere, Zwolle, Utrecht en Groningen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bestrijders door het aanbieden van een totaalpakket. We zorgen niet alleen voor ongediertebestrijding, maar ook voor ongediertepreventie. Met de service van Bureau Plaagdierpreventie bent u verzekerd van een permanente oplossing voor ongedierteproblemen.

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl