Direct contact?Bel: 085 273 19 34 info@bpla.nl

Bedwantsen voorkomen

Omdat deze nare beestjes zeer hardnekkig van aard zijn, wilt u er uiteraard alles aan doen om bedwantsen te voorkomen in uw woning of bedrijfspand. We hebben een aantal preventieve maatregelen voor u gebundeld, waarmee u dit ongedierte zelf tegengaat. Om helemaal zeker te zijn van uw zaak, schakelt u professionele ongediertepreventie in. Onze plaagdierspecialisten helpen u graag bedwantsen uit uw pand te weren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waar komen bedwantsen vandaan?

Om te vermijden dat bedwantsen zich in uw woning of bedrijf nestelen, is het van belang te weten waar deze beestjes vandaan komen. Dit ongedierte verstopt zich in kleine openingen en komt meestal in huis via bagage of textiel. Bijvoorbeeld als u terugkomt van vakantie of als u tweedehands meubels koopt.

Wat kunt u zelf doen om bedwantsen te voorkomen?

Er is een aantal simpele tips waarmee u bedwantsen zelf zo veel mogelijk voorkomt. Omdat deze vervelende insecten zich hoofdzakelijk via textiel verspreiden, let u extra op na uw vakantie of na het kopen van tweedehands meubilair. We zetten de belangrijkste maatregelen voor u op een rij.

Bedwantsen vermijden op reis

Bedwantsen kunnen niet springen, dus maak hier gebruik van. Zet uw koffers tijdens uw vakantie niet onder of rond het bed, maar plaats ze in de badkamer of op een kofferrek. Leg kleding niet op planken in de kledingkast, maar hang deze zo veel mogelijk op.

Neem geen bedwantsen mee in huis na vakantie

Het is natuurlijk mogelijk dat deze ongewenste reizigers toch meegekomen zijn met uw bagage. Neem uw koffers bij thuiskomst niet gelijk mee naar binnen, maar haal de inhoud eruit. Controleer alle naden en kieren van de koffer op aanwezigheid van bedwantsen of sporen van bedwantsen.

Was uw textiel op hoge temperatuur

Was met name na een vakantie uw kleding direct op een hoge temperatuur (minimaal 55 graden). Daarnaast is het raadzaam uw beddengoed regelmatig te verschonen en heet te wassen.

Wees voorzichtig met tweedehands meubilair

Heeft u een vintage tapijt of bijvoorbeeld een tweedehands matras gekocht? Wees extra voorzichtig met de aanschaf van tweedehands meubilair. Indien u hier toch voor kiest, controleer de aangeschafte meubels dan goed op de aanwezigheid van bedwantsen.

Bedwantsen weren met professionele ongediertepreventie

Wilt u zeker zijn van uw zaak en bedwantsen écht geen kans geven? Schakel dan professionele ongediertepreventie in voor uw woning of bedrijf. Onze specialisten voorzien u geheel vrijblijvend van passend advies en stellen een gedegen preventieplan op. Dankzij onze preventieve maatregelen bent u verzekerd van een hygiënische leefomgeving en gaat u onnodige kosten van bestrijding tegen.

Toch bedwantsen in huis?

Heeft u toch bedwantsen ontdekt in uw woning of binnen uw bedrijf? Ga hun verspreiding tegen met hulp van Bureau Plaagdierpreventie. Wacht hier zeker niet te lang mee, zodat u snel van deze vervelende beestjes af bent. Onze experts komen bij u langs om de bedwantsen te bestrijden, zodat u er zo snel mogelijk geen last meer van heeft.

Contact met Bureau Plaagdierpreventie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het voorkomen en bestrijden van bedwantsen of ander ongedierte? Onze plaagdierexperts geven u graag advies om uw pand vrij van ongedierte te houden. Plan voor een eerste adviesgesprek vrijblijvend een consult in via 085 – 273 19 34 of vul ons contactformulier in.

Referenties

Fletcher Hotels
Pillows Hotels
Walibi Holland
Tasteofusa
RCS
Rodé vis
leroy

Waarom kiezen voor Bureau Plaagdierpreventie?

  • Gecertificeerde bestrijding
  • Lagere kosten door preventie
  • Gratis adviesgesprek
  • Werkzaam door heel Nederland

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl

Laat ons nu uw plaagdierprobleem oplossen!

Maak direct een afspraak met een van onze experts:

Vraag gratis adviesgesprek aan
Sluiten

Bureau Plaagdierpreventie
Camerastraat 19
1322 BB Almere
T. 085 273 19 34
E. info@bpla.nl